Simojen vuosikokous 9.10.2022

SIMOJEN VUOSIKOKOUS 9.10.2022

Korona-pandemian rauhoituttua myös Simo Hörkön Sukuyhdistys (lyhyesti Simot) jatkaa toimintaansa reilun kahden vuoden hiljaiselon jälkeen.

Johtokunta kokoontui jo kesäkuussa ja vuosikokous pidettiin Johannes-Seuran toimistolla lokakuussa. Kokoushuoneeseen varatut tuolit täyttyivät, mukana oli sukuun kuuluvia myös kauempaa, Helsingistä, jopa Vaasasta asti.

Eira Laiho, joka pitkään on luotsannut seuraamme, halusi jättäytyä tehtävästä. Puheenjohtajana jatkaa Seija Kaijanen, joka taidokkaasti hallitsi kokouksen, vaikka puhe välillä tietysti lähti rönsyilemäänkin, kun muisteltiin mennyttä ja pohdittiin tulevaa.

Asiat, kuten talous ja johtokunnan valinta, hoituivat sujuvasti. Uusina johtokunnan jäseninä aloittavat kolmivuotiskauden Heli Kärpijoki ja Minna Remes-Sievänen. Toiminnantarkastajana jatkaa Sirpa Hörkkö, varalla Pekka Hörkkö.

Jäsenmaksu nostettiin 10 euroon, ja sen voi maksaa kokousten ja tapahtumien yhteydessä.

Yhteistyötä Hörkön sukuseuran kanssa tietysti jatketaan, ja ensi vuoden tapahtumia pohdittiin. Johtokunnalle annettiin valtuudet jatkaa mahdollisuuksien mukaan esitettyjen ehdotuksien selvittelyä ja toimeenpanoa.

Kokouksen päätyttyä kahvi ja piirakat maistuivat. Keskustelu jatkui pitkään vilkkaana, kun kuulumisia sekä kyseltiin että kertoiltiin.

Jouko Hörkkö, Heikki Kesäläinen, Pekka Hörkkö ja Iiris Mannonen
Maija Kaijanen-Kallio, Minna Remes-Sievänen, Liisa Remes, Maiju Remes ja Seija Kaijanen