Vuosikokous Tuorlan majatalo 26.11.2006

Simo Hörkön sukuyhdistys ry:n vuosikokous pidettiin Tuorlan Majatalossa 26.11.2006. Käsiteltiin sääntöjen 13 §:n määräämät asiat. Johtokunnan erovuoroiset jäsenet Laila Peltola, Erja Etholen ja Hannu Harju valittiin uudelleen, samoin rahastonhoitajana jatkaa Laila Peltola. Vuodesta 1993 puheenjohtajana toiminut Anja Alhokankare halusi luopua puheenjohtajuudesta ja uudeksi sukuseuramme puheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Eira Laiho Porista. Työesteiden takia Eira Laiholla ei ollut mahdollisuutta osallistua kokoukseen, joten tarkempi esittely ja tutustuminen jää seuraavan vuoden tapahtumiin.

Ennen vuosikokousta sekä sen jälkeen lauloimme Tuulikki Kurjen haitarisäestyksellä lapsuuden joululauluja sekä kuuntelimme useammankin henkilön lapsuusajan joulumuistoja. Tuulikki myös lausui lapsuuden joulurunot “Matti ja Katti” sekä “Suuri salaisuus”. Puuropuheen piti Sauli Hörkkö, jonka jälkeen nautimme herkullisesta joulupuurosta sekä myöhemmin vielä kahvista ja joulutortuista.

Karjalan Liitto on tänäkin vuonna myöntänyt ansiomerkkejä seuratoimintaan aktiivisesti osallistuneille. Merkit jaettiin Johannesjuhlilla Paimiossa heinäkuussa. Sukuseuramme jäsenistä pronssimerkin saivat Pekka Hörkkö ja Tarja Salminen sekä Heikki Kesäläinen, joka silloin oli estynyt vastaanottamasta merkkiä. Merkki luovutettiin hänelle nyt vuosikokouksessamme.